Topper

Vare 1 til 10 av 59 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Chip T-skjorte i herremodell

  Chip T-skjorte. Slazenger overføringstrykk på nedre venstre sidesøm. Melert T-skjorte. Single jersey-kvalitet i 60 % bomull og 40 % polyester. 145 g/m².

  «Les mer »
 • Ace t-skjorte i damemodell

  Ace t-skjorte i damemodell. Herre-T-skjorten er tubestrikket, dame- og barnemodellen har sidesømmer. Herremodellen er løstsittende, damemodellen har vanlig passform. Herre-T-skjorten er tubestrikket, dame- og barnemodellen har sidesømmer. Ribbestrikket halskant med elastan og dobbeltsøm. Skulder til skulder-bånd i samme stoff. Single jersey-kvalitet i 100 % bomull. 150 g/m².

  «Les mer »
 • Ace T-skjorte i herremodell

  Ace t-skjorte. Herre-T-skjorten er tubestrikket, dame- og barnemodellen har sidesømmer. Herremodellen er løstsittende, damemodellen har vanlig passform. Herre-T-skjorten er tubestrikket, dame- og barnemodellen har sidesømmer. Ribbestrikket halskant med elastan og dobbeltsøm. Skulder til skulder-bånd i samme stoff. Single jersey-kvalitet i 100 % bomull. 150 g/m².

  «Les mer »
 • Touch langermet genser i damemodell

  Knappestolpe med tre knapper for herre og fem for dame. Cover stitch i sømmene. Damemodellen har en innsvinget midje for bedre passform. Tofarget bånd i hals. Slazenger-merkede knapper.

  «Les mer »
 • Touch langermet genser i herremodell

  Touch langermet genser. Knappestolpe med tre knapper for herre og fem for dame. Cover stitch i sømmene. Damemodellen har en innsvinget midje for bedre passform. Tofarget bånd i hals. Slazenger-merkede knapper. 52% bomull, 48% polyester. French Terry strikket strukturgarn. 210 g/m².

  «Les mer »
 • Serve T-skjorte i damemodell

  Serve T-skjorte i damemodell. Kant på krage i sammestoff. Raglanermer med flatlock-søm. Slazenger-trykk ved venstre sidesøm. Kontrastfarget bånd i hals.Cool fit. Netting i 100 % polyester med fuktighetsavstøtende finish. 125 g/m².

  «Les mer »
 • Serve T-skjorte i herremodell

  Serve T-skjorte. Kant på krage i sammestoff. Raglanermer med flatlock-søm. Slazenger-trykk ved venstre sidesøm. Kontrastfarget bånd i hals.Cool fit. Netting i 100 % polyester med fuktighetsavstøtende finish. 125 g/m².

  «Les mer »
 • Backspin T-skjorte i damemodell

  Backspin T-skjorte i damemodell. Krage i kontrastfarge. Raglanermer i kontrastfarge. Bånd i hals i samme stoff. Slazenger teksttrykk på venstre sidesøm. Single jersey-kvalitet i 100 % bomull. 150 g/m².

  «Les mer »
 • Backspin T-skjorte i herremodell

  Backspin T-skjorte. Krage i kontrastfarge. Raglanermer i kontrastfarge. Bånd i hals i samme stoff. Slazenger teksttrykk på venstre sidesøm. Single jersey-kvalitet i 100 % bomull. 150 g/m².

  «Les mer »
 • Curve langermet trøye i damemodell

  Curve langermet trøye i damemodell. Krage i samme stoff. Slazenger teksttrykk på venstre sidesøm. Single jersey-kvalitet i 95 % bomull og 5 % elastan. 200 g/m².

  «Les mer »

Vare 1 til 10 av 59 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5