Jakker

Vare 1 til 10 av 86 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Lexington forest jakke i damemodell

  Hette med snor og snorstoppere som kan legges sammen i kragen.Bryst- og håndlommer med glidelås.3/4 lengde.Justerbare ermekanter med klaff med trykknapper.Splitt bak med trykknapper.

  «Les mer »
 • Howson softshell-jakke i herremodell

  Howson softshell-jakke. Avtakbar hette med elastisk snor og snorstoppere.Håndlommer med usynlig glidelås.Justerbare ermekanter med klaff med borrelåslukking.Tapede sømmer. Vevd stoff i 90 % polyester og 10 % elastan bundet med netting i 100 % polyester. 160 g/m².

  «Les mer »
 • Smithers fleeceforet jakke i damemodell

  Smithers fleecef?ret jakke i damemodell. Avtakbar hette.Bryst- og håndlommer med glidelås.Reflekser på fremre og bakre bærestykke.Justerbare ermekanter med klaff.Drastykker til glidelås med godt grep.Innerlomme.Glidelåstilgang til trykk.Snor med snorstoppere i hetten og i nederkant. Skaftmaskinvevd kvalitet i 100 % polyester med vannbestandig belegg og vannavstøtende finish. F?r i antinuppbehandlet fleece i 100 % polyester.

  «Les mer »
 • Smithers fleeceforet jakke i herremodell

  Smithers fleecef?ret jakke. Avtakbar hette.Bryst- og håndlommer med glidelås.Reflekser på fremre og bakre bærestykke.Justerbare ermekanter med klaff.Drastykker til glidelås med godt grep.Innerlomme.Glidelåstilgang til trykk.Snor med snorstoppere i hetten og i nederkant. Skaftmaskinvevd kvalitet i 100 % polyester med vannbestandig belegg og vannavstøtende finish. F?r i antinuppbehandlet fleece i 100 % polyester.

  «Les mer »
 • Langley softshell-jakke i damemodell

  Langley softshell-jakke i damemodell. Avtakbar hette med elastisk snor og snorstoppere.Omvendte glidelåser i midten foran og på håndlommer.Justerbare ermekanter med klaff med borrelåslukking.4-veis stretchstoff.5000 mm vanntett.Vindtett.3000 mm pustende.Drastykker til glidelås med godt grep (med det andre settet i antrasitt). Vevd kvalitet i 90 % polyester og 10 % elastan bundet med mikrofleece i 100 % polyester. 300 g/m².

  «Les mer »
 • Langley softshell-jakke i herremodell

  Langley softshell-jakke. Avtakbar hette med elastisk snor og snorstoppere.Omvendte glidelåser i midten foran og på håndlommer.Justerbare ermekanter med klaff med borrelåslukking.5000 mm vanntett.3000 mm pustende.4-veis stretchstoff.Vindtett.Drastykker til glidelås med godt grep (med det andre settet i antrasitt). Vevd kvalitet i 90 % polyester og 10 % elastan bundet med mikrofleece i 100 % polyester. 300 g/m².

  «Les mer »
 • Caledon dunjakke i damemodell

  Caledon dunjakke i damemodell. 8000/5000 vanntett, pustende.Avtakbar hette med elastisk snor og snorstoppere.Hetteklaffer som kan gjemmes bort.Håndlommer med sveiset glidelås.Justerbare ermekanter med klaff med borrelåslukking.Justerbar nederkant med elastisk snor og snorstoppere.Usynlig glidelås på bakstykket.Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse. Twill-taft i 100 % nylon med dunsikkert melkehvitt PU-belegg. 80 % dun og 20 % fjær. 350 g/m².

  «Les mer »
 • Caledon dunjakke i herremodell

  Caledon dunjakke. 8000/5000 vanntett, pustende.Avtakbar hette med elastisk snor og snorstoppere.Hetteklaffer som kan gjemmes bort.Håndlommer med sveiset glidelås.Justerbare ermekanter med klaff med borrelåslukking.Justerbar nederkant med elastisk snor og snorstoppere.Usynlig glidelås på bakstykket.Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse. Twill-taft i 100 % nylon med dunsikkert melkehvitt PU-belegg. 80 % dun og 20 % fjær. 350 g/m².

  «Les mer »
 • Tincup lett jakke i damemodell

  Tincup lett jakke i damemodell. Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse.Håndlommer med glidelås.Refleksdetaljer.Hempe.Halvmåne.Justerbar nederkant med elastisk snor og snorstoppere. Diamantrutet ripstop i 100 % nylon med vannavstøtende ciré-belegg.

  «Les mer »
 • Tincup lett jakke i herremodell

  Tincup lett jakke. Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse.Håndlommer med glidelås.Refleksdetaljer.Hempe.Halvmåne.Justerbar nederkant med elastisk snor og snorstoppere. Diamantrutet ripstop i 100 % nylon med vannavstøtende ciré-belegg.

  «Les mer »

Vare 1 til 10 av 86 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5