Pullover

5 vare(r)

per side

 • Set jumper med glidelås i halsen

  Set jumper med glidelås i halsen. Heltrendy.Glidelås i metall i kragen.Kontrastfarge på innsiden av kragen.Drastykke i lær med preget Slazenger-tekst på glidelås.Slazenger-brodering i front. Flatstrikket kvalitet i 100 % bomull. 12 gauge.

  «Les mer »
 • Spruce V-genser i herremodell

  Spruce V-genser. 1 x 1-ribbestrikk på krage, ermekanter og nederkant.Albulapper i twill i antrasitt.Farget logotrykk på ryggen.Halvmåne i twill i antrasitt på innsiden.Satengbånd i hals. Strikket kvalitet i 60% bomull og 40% polyester. 12 gauge.

  «Les mer »
 • Spruce V-genser i damemodell

  Spruce V-genser i damemodell. 1 x 1-ribbestrikk på krage, ermekanter og nederkant.Albulapper i twill i antrasitt.Farget logotrykk på ryggen.Halvmåne i twill i antrasitt på innsiden.Satengbånd i hals. Strikket kvalitet i 60% bomull og 40% polyester. 12 gauge.

  «Les mer »
 • Fernie rundhalset jumper i herremodell

  Fernie rundhalset jumper. 1 x 1-ribbestrikk på krage, ermekanter og nederkant.Farget logotrykk på ryggen.Satengbånd i hals.Halvmåne i twill i antrasitt på innsiden. Flatstrikket kvalitet i 60 % bomull og 40 % polyester. 12 gauge.

  «Les mer »
 • Fernie rundhalset jumper i damemodell

  Fernie rundhalset jumper i damemodell. 1 x 1-ribbestrikk på krage, ermekanter og nederkant.Farget logotrykk på ryggen.Halvmåne i twill i antrasitt på innsiden.Satengbånd i hals. Flatstrikket kvalitet i 60 % bomull og 40 % polyester. 12 gauge.

  «Les mer »

5 vare(r)

per side