Tekstiler

Vare 1 til 10 av 218 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Stokes hettegenser i herremodell

  Stokes hettegenser. Kengurulomme.Innvendig medielomme.Tommelhull. Grov jersey-kvalitet i 65 % polyester og 35 % bomull. 180 g/m².

  «Les mer »
 • Oxford bukser i herremodell

  Oxford bukser. Håndlommer.Baklomme. Strikket kvalitet i 80 % bomull og 20 % polyester, børstet på innsiden. 300 g/m².

  «Les mer »
 • Oxford bukser i damemodell

  Oxford bukser i damemodell. Baklomme.Håndlommer. Strikket kvalitet i 80 % bomull og 20 % polyester. Børstet på innsiden. 300 g/m².

  «Les mer »
 • Quadra langermet genser i herremodell

  Quadra langermet genser. Glidelås i halsen.Vendt glidelås for herre og skjult glidelås for dame.Tommelhull.Kontrastfarget halslinning. 100% micro polyester jerseystrikket strukturgarn. 135 g/m².

  «Les mer »
 • Quadra langermet genser i damemodell

  Glidelås i halsen.Vendt glidelås for herre og skjult glidelås for dame..Tommelhull.Kontrastfarget halslinning.

  «Les mer »
 • Fraser hettejakke med hel glidelås i herremodell

  Fraser hettejakke med hel glidelås. Vevde stykker på bolen, ermene og hetten.Sidelommer.Herre- og damemodellen har snor i hetten.Hakebeskyttelse.Antikke sølvmaljer med gravert logo.Trykt etikett på halvmåne på innsiden.2 x 2-ribber på ermekanter og nederkant.Satengbånd i hals.Halvmåne. French terry-kvalitet i 100 % bomull med diamond check ribstop i 100 % nylon.

  «Les mer »
 • Fraser hettejakke med hel glidelås i damemodell

  Fraser hettejakke med hel glidelås – damemodell. Vevde stykker på bolen, ermene og hetten.Sidelommer.Herre- og damemodellen har snor i hetten.Hakebeskyttelse.Antikke sølvmaljer med gravert logo.Trykt etikett på halvmåne på innsiden.2 x 2-ribber på ermekanter og nederkant.Satengbånd i hals.Halvmåne. French terry-kvalitet i 100 % bomull med diamond check ribstop i 100 % nylon.

  «Les mer »
 • Labrador jakke i herremodell

  Labrador jakke. 5000/5000 vanntett, pustende.Justerbar hette og nederkant med elastisk snor og snorstoppere.Skjerm justerbar med metalltråd.Omvendte glidelåser i midten foran og på håndlommer.Elastiske ermekanter.Tapede sømmer.Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse.Kan brukes alene eller sammen med Scotia-dunjakken. Skaftmaskinvevd taslon i 100 % nylon med gjennomsiktig PU-belegg.

  «Les mer »
 • Labrador jakke i damemodell

  Labrador jakke i damemodell. 5000/5000 vanntett, pustende.Skjerm justerbar med metalltråd.Omvendte glidelåser i midten foran og på håndlommer.Elastiske ermekanter.Tapede sømmer.Drastykker til glidelås med godt grep (med det andre settet i antrasitt).Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse.Justerbar hette og nederkant med elastisk snor og snorstoppere. Skaftmaskinvevd taslon i 100 % nylon med gjennomsiktig PU-belegg.

  «Les mer »
 • Scotia lett dunjakke i herremodell

  Scotia lett dunjakke. Dunsikkert, presset stoff.Hånd- og brystlommer med glidelås.Ermelomme med glidelås egnet til dekorasjon.Elastikk på ermekanter og i nederkant av jakken.Drastykker til glidelås med godt grep (med det andre settet i antrasitt).Innvendig stormklaff med hakebeskyttelse.Vannavstøtende, pustende og vindtett.Lett, isolerende dunjakke. Ytterstoff i vevet 100% 20D nylon og vannavstøtende matt ciré-belegg. 90% dun og 10% fjær. 115 g/m². 115 g/m².

  «Les mer »

Vare 1 til 10 av 218 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5