Lightere

5 vare(r)

per side

 • SteelLite lighter

  Refyllbar kvalitetslighter i matt metall med justerbar flamme. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • Eleganza lighter

  Elektronisk, fyllbar lighter med praktisk fjæring som ligger godt i hånden. Utstyrt med barnesikring. Kombinert med en flaskeåpner. Inkluderer instruksjoner. Et stilig kvalitetsprodukt. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • AluLite lighter

  Kvalitetslighter i aluminium, som kan refylles. Med justerbar flamme. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • Flexflame lighter

  Gjenfyllbar, fleksibel kvalitetslighter med sikkerhetslås, behagelig håndtak, flammesikring og vindu til å lese av bensin-/gassnivået. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • Elektrisk Lighter

  Elektriske lightere er det nye og det tar markedet med storm! Lighteren er i et lekkert design og kan brukes til mye mer enn en vanlig lighter. Den kan brukes i al slags vær og ved å danne en lysbue mellom to elektroder kan den brukes i alle vinkler.  Sammenlignet med vanlige lightere er det miljøvennlig og mye mer pengebesparende. Den er drevet av et oppladbart lithium batteri, ingen gass eller drivstoff. Lighteren lades med en enkel USB-kabel. Etter 2 timer er den klar for bruk og kan tennes ca. 300 ganger. Levetiden er 300-500 oppladninger. Dette utgjør minimum 90,000 opptenninger.

  Lighteren leveres i en lekker gaveeske og kan bli produsert med logo i en elegant sølvfarge. Ved kjøp over 120 stykk blir logotrykk gratis. Ved kjøp over 200 stykk, kontakt oss, så kan du få med trykk på boks.  «Les mer »
  Kr 110,00

5 vare(r)

per side