Sport

Vare 1 til 10 av 16 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • En-Route kompass

  Kompass i lommestørrelse med halsreim. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • Usain skoklips med lysdiode

  Usain skoklips med lysdiode. Skoklips når du trenger å være synlig utendørs, med av/på-knapp og blinkende eller konstant modus. Enkel å klipse på skohælen når skal ut og løpe, sykle eller gå. Batterier inkludert. ABS-plast.

  «Les mer »
 • Hyper svettebånd

  Hyper svettebånd. Mykt og absorberende svettebånd for håndleddet. Bomull.

  «Les mer »
 • Ti-me stoppeklokke

  Ti-me stoppeklokke. Viser dato, dager, tid, alarm og rundetider. Batteri inkludert. Plast.

  «Les mer »
 • Pika multifunksjonell lykt

  Pika multifunksjonell lykt. Allsidig lykt med 3 meget klare LED-lys med 4 lysmodus som sikrer optimalt lysnivå. Den kan brukes som joggelys på armen, hodelykt eller framlykt på sykkel. Elastisk bånd og snor samt klype sørger for en rekke forskjellige festealternativer. Manual på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Elevate gaveeske. Batterier er inkludert og montert. Eksklusiv design. ABS-plast og elastikk.

  «Les mer »
 • Elliott nødarmbånd i fallskjermsnor

  Elliott nødarmbånd i fallskjermsnor. 3,1 m solid fallskjermsnor (tåler opp til 250 kg) er vevd til et armbånd med knepplås som også har en fløyte. Snoren kan tas av i nødsituasjoner og brukes til å bygge ly eller bære utstyr eller treverk. De indre trådene kan brukes som fiskesnøre eller sytråd. Informasjon på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Elevate gaveeske. Eksklusiv design. Plast og polyester.

  «Les mer »
 • Alverstone multifunksjonelt kompass

  Alverstone multifunksjonelt kompass. Finn veien med stil med dette kompasset som også har fløyte og termometer. Kompasset kan brukes om natten takket være selvlysende markører. Den gjennomsiktige vinduet gjør det enkelt å finne nord på kartet når kompasset plasseres på kartet. Dobbel karabinkrok i eksklusiv design for enkel festing. Informasjon på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Elevate gaveeske. Eksklusiv design. Plast.

  «Les mer »
 • Go4it treningssett med 9 deler

  Go4it treningssett med 9 deler. Sett i 9 deler med glidelåslukket etui, frontlomme med håndklyper, ankelvekter, vanlige vekter, treningsbånd og hoppetau med teller. 600D polyester.

  «Les mer »
 • Frazier hoppetau

  Frazier hoppetau. Tauet teller antall hopp og måler kaloriforbruk. Batterier inkludert. Plast.

  «Les mer »

Vare 1 til 10 av 16 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2