Kikkert

Vare 1 til 10 av 11 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Panorama kikkert

  Kikkert med støtsikkert ytre og blått overflatebelegg på linsene. Zoomfaktor 8 x 21. Inkl. halsreim, linseklut og bruksanvisning. I beskyttende etui. Pakket enkeltvis i eske

  «Les mer »
 • 8 x 32 kikkert

  8 x 32 kikkert. Luksuriøs kikkert i metall. Forstørring på 8 og en objektiv linse på 32 som gir klart bilde. 87 meter synsfelt på 1 000 meter avstand. Formede gummihåndtak for økt komfort. Nakkereimen gjør kikkerten lettilgjengelig hele tiden. Kikkerten leveres i en 420D jacquard-veske. Metall.

  «Les mer »
 • 4 x 30 kikkert

  4 x 30 kikkert. Kikkert med gummihåndtak, myke øyeringer for økt komfort og halsreim. 4 ganger forstørring. 217 meter synsfelt på 1 000 meter avstand. Leveres i svart nylonveske. Plast.

  «Les mer »
 • 8 x 21 kikkert

  8 x 21 kikkert. Kompakt og lett kikkert med 8 ganger forstørring. 126 meter synsfelt på 1 000 m avstand. Myke, komfortable øyeringer og svart nylonveske. Plast.

  «Les mer »
 • Creston 8 x 40-kikkert

  Creston 8 x 40-kikkert. 8 x 40-kikkert med vidvinkelsynsfelt og kraftig forstørrelse. Utgangspupill 5 sikrer god sikt selv under dårlige lysforhold. Multibelagt optikk med Ruby antirefleksbehandlede linser. Avtakbare linsebeskyttere i gummi for alle 4 linser, som har gummiringer for å forhindre at du mister dem. Inkludert beskyttende, vannavstøtende etui, 2 utskiftbare bærereimer og pusseklut. Kikkerten, som veier 700 gram, er en relativt lett følgesvenn for utendørseventyr. Manual på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Elevate gaveeske. Eksklusiv design. Plast og gummi.

  «Les mer »
 • Kain 10 x 25 enøyd kikkert

  Kain 10 x 25 enøyd kikkert. Multibelagt 10 x 25-optikk med Ruby antirefleksbehandlede linser. Kikkerten er ekstremt lett, 67 gram, og du kan ta den med deg på alle typer friluftstur. Gummierte deler på kikkertkroppen sikrer godt grep og det medfølgende, beskyttende vannavstøtende etuiet kan henges fast ved hjelp av den eksklusivt designede, doble karabinkroken som følger med. Den kan også bæres i beltet ved hjelp av beltehempen på baksiden. Bærereim og pusseklut følger også med. Manual på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Elevate gaveeske. Eksklusiv design. Plast og gummi.

  «Les mer »
 • Discovery 10 x 25-kikkert

  Discovery 10 x 25-kikkert. Kompakt kikkert med 10 ganger forstørring. Spesialtilpassede gummideler og titanfinish gir kikkerten en tidsriktig design. 600D polyesterveske med justerbar skulderreim for enkel oppbevaring er inkludert. Inkludert pusseklut. Manual på EN/FR/DE/IT/ES/NL for å gjøre det enklere for deg. Leveres i Marksman gaveeske. Eksklusiv design. Sinklegering.

  «Les mer »
 • Watchman kikkert

  Kompakt kikkert som kan foldes sammen. Med beskyttende okular og blått overflatebelegg på linsene. Zoomfaktor 8 x 21. Halsreim, linseklut og bruksanvisning medfølger. I beskyttende eske. I beskyttende eske.

  «Les mer »
 • Orca kikkert

  Kvalitetskikkert med beskyttende okular i gummi med blå overflatebelegg på linsene. Zoomfaktor på 5 x 30. Inkl. bruksanvisning. I beskyttende etui. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »
 • Safari kikkert

  Kikkert i lommestørrelse med antirefleksbehandlede linser, UV-beskyttelse og foldbar okular. Zoomfaktor på 10 x 25. Inkl. linseklut og bruksanvisning. I beskyttende etui. Pakket enkeltvis i eske.

  «Les mer »

Vare 1 til 10 av 11 totalt

per side

Side:
 1. 1
 2. 2